Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

M. i J. Stasik - dla osób indywidualnych, rodzin i grup zorganizowanych

Adres obiektu Gliczarów Górny 110b, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.5
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 4.4
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.5
Zgodność z ofertą 4.3
Jakość do ceny 4.5
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Rozczarowani goście
Dodano: 2017-02-18
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-11 IP: xx.254.146.114
 
 
  

Nie polecam. Pani traktuje przedmiotowo gości. Nie otrzymaliśmy zamówionego pokoju. Śniadania miały być do godz 10, o 9 nie było uzupełniane jedzenie ani sztućce. A co gorsze, właścicielka nie widziała żadnego problemu, do tego postawa bardzo roszczeniowa. Zero rozmowy. Tragedia. Na tyle miejsc w okolicy kobiecie nie zależy na powrocie gości do niej.


 
 

Ania i Dawid
Dodano: 2016-02-18
Pobyt od: 2015-08-03 do 2015-08-09 IP: xx.189.152.78
 
 
    

Wraz z narzeczonym szczerze polecamy ten obiekt! Jedzenie przepyszne, domowe, wychodziliśmy tacy pojedzeni :) Pokoje czyste, ładne. Cisza, spokój, mili właściciele. Do tego piękne widoki - panorama Tatr na wyciągnięcie ręki. Jeżeli ktoś chce odpocząć od zgiełku i hałasu to tylko tam :) Na pewno wrócimy !


 
 

Vajoleta
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-09 do 2013-11-11
 
 
    

Wspaniały widok na Tatry za oknem. Przemili gospodarze i przepyszne śniadania. Warto nadłożyc drogi samochodem i podjechać do Gliczarowa Górnego, aby mieszkac u Państwa Stasików, a nie w ciasnej i tłocznej Bukowinie lub Białce.


 
 

Ryszard Kocemba
Dodano: 2013-05-03
Pobyt od: 2012-03-13 do 2013-05-21
 
 
    

W LEPSZYM MIEJSCU NIE BYŁEM!!!!!!! NAJLEPIEJ JEST TUUUUUU!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!


 
 

Grzegorz i Grażyna Marciniak
Dodano: 2013-02-10
Pobyt od: 2013-01-10 do 2013-01-20
 
 
    

Witamy Gospodynię Panią Gosię. W styczniu 2013 spędziliśmy u Pani cudowny urlop. Piękny obiekt, wszędzie czyściutko, super wyżywienie, stały dostęp do kawy, herbaty itp. i przede wszystkim najpiękniejsze widoki gór jakie można w Polsce zobaczyć. Dziękujemy i przyjedziemy ponownie. Grażyna i Grzegorz z Pabianic


 
 

Magda i Łukasz
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-08-04
 
 
    

Super widok,najpiękniejszy w całej okolicy,panorama na całe TATRY,gospodarze bardzo mili,przystępne ceny,szczerze polecamy,Magda i Łukasz,powrócimy w 2013r :-)


 
artur
Dodano: 2011-10-08
Pobyt od: 2011-10-02 do 2011-10-06
 

serdecznie polecam naprawdę jest super a jedzenie jeszcze lepsze.............


 
rodzina M
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-08-09 do 2011-08-14
 

było super polecam


 
Asia S
Dodano: 2011-04-27
Pobyt od: 2011-04-22 do 2011-04-26
 

SSSuuuupppeeeerrrr!!!!!!!Widok wspaniały,Jedzonko mega pyszne,cisza spokój,Gospodarze bardzo mili.Serdecznie wszystkim polecam!!!


 
Agnieszka.S
Dodano: 2008-09-29
 

Serdecznie polecam wszystkim. Jeżdżę w to miejsce od paru lat z rodziną i znajomymi(ten weekend też tu spędziliśmy). Nie ma ładniejszego widoku na góry jak tutaj. A najwspanialsi są gospodarze. Zawsze bardzo mili i serdeczni, a godpodyni serwuje najlepsze posiłki.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie